Vuorimieskilta

Keitä me olemme

Vuorimieskilta on vuonna 1947 perustettu materiaalitekniikan opiskelijoiden ainejärjestö, jonka tavoitteena on yhdistää alan opiskelijoita, järjestää tapahtumia ja olla jäsentensä edunvalvojana yliopistolla.

Kilta järjestää erilaisia vapaa-ajan virkistystapahtumia, auttaa kehittämään koulutusohjelmaa ja rakentaa opiskelijoiden välistä tiivistä yhteishenkeä.

Vuorimieskilta tunnetaan Otaniemen yhteisössä erittäin erikoisena, äänekkäänä ja näkyvänä kiltana huolimatta sen pienestä koosta. Monille tämä pieni nurkkakunta tuntuu hyvin kodikkaalta läheisten kaverisuhteiden, eloisan menon ja hyvien muistojen ansiosta. Yhteisö on hyvin aktiivinen, monessa mukana ja huumorin laatu vaihtelee huonosta erittäin mauttomaan, jolloin jokaiselle löytyy jotain. Opiskeluiden aikana syntyneet ystävyyssuhteet kestävät pitkään.

Olisiko sinusta vuorimieheksi?

Ota yhteyttä!

Jos asiasi koskee Vuorimieskillan toimintaa, yritysyhteistyötä tai esimerkiksi killan jäseneksi liittymistä, ota rohkeasti yhteyttä! Vuorimieskillan hallitus vastaa kysymykseesi parhaasi mukaan. Olethan jo käynyt tutustumassa Vuorimiesten kiltahuoneella?


Kemistintie 1 D 2, 02150, Espoo, Suomi
raati@vuorimieskilta.fi